BUNAVESTIRE LA NAZARET, PELERINAJ IN ISRAEL 23–29 MARTIE

TRASEU: IERUSALIM, BETHLEHEM, IERIHON, RAUL IORDAN, MAREA MOARTA TIBERIAS, GALILEEA, MUNTELE TABOR, NAZARET, HAIFA : 23–29 MARTIE 

ZIUA 1 :         23.03.17          BUCUREŞTI – TEL AVIVOra 18.30 intalnire la Aeroportul Otopeni. Ora 21.40 decolare spre Tel Aviv cuzborul EL AL LY572. Sosire in Tel Aviv,aeroportul Ben Gurion, la ora 00.25. Dupa formalitatile vamale, transfer la Bethlehem. Cazare Bethlehem, Hotel ***+.

ZIUA 2:          24.03.17          MUNTELE TABOR – HAIFA – CANA: Mic dejun. Dimineata pornim catre nordul tarii. La Haifa admiram Gradinile Suspendate ale Templului Bahai, si  vizitam Manastirea “Stella Maris” unde se afla pestera Sf. Ilie Tezviteanul. Urcam apoi pe Muntele Tabor – inchinare la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Ne indreptam catre Satul Cana la biserica ridicata pe locul unde Iisus a facut primul miracol al transformarii apei in vin. Cina si cazare Nazareth, hotel***+

ZIUA 3:          25.03.17          NAZARET -MAREA GALILEEI: Mic dejun. In ziua BUNEIVESTIRI, vizitam Nazaret – orasul in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant; ne inchinam la Biserica Buna Vestire si Biserica Sf. Gavril ce adaposteste izvorul Maicii Domnului si asistam la parada organizata de localnici cu ocazia marii sarbatori a orasului. Pornim apoi catre Marea Galileei.Poposim mai intai la Biserica de pe Muntele Fericirilor. Apoi plecam spre Capernaum – unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Vizita la Tabgha la locul inmultirii painilor si pestilor. Optional plimbare pe Marea Galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui Iisus (pret suplimentar 10 USD/persoana) si, optional,dejun la un restaurant din zona unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret suplimentar 22 USD/pers.). Seara plecare la Bethlehem pentru cina si cazare, Hotel***+

ZIUA 4:          26.03.17          BETHLEHEM: Mic dejun. Incepem vizitain Bethlehem la Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Iisus Hristos si la Biserica Catolica Sf. Ecaterina. Ne inchinam in Manastirea Sfantul Theodosie si Biserica Campul Pastorilor si apoi, optional,ne deplasam cu microbuzele in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava(transportul cu microbuze 10 USD / persoana). Cina si cazare Bethlehem, Hotel ***+

ZIUA 5:          27.03.17          MUNTELE MASLINILOR  – CETATEA SFANTA IERUSALIM: Mic dejun. Incepem ziua inchinandu-ne in Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona, la Biserica Inaltarii Domnului si la Paraclisul Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru – unde Iisus i-a invatat pe apostoli sa se roage, si la Biserica Dominus Flevit – unde Mantuitorul a plans prevestind soarta omenirii si caderea Ierusalimului; vizitam Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. La pranz, continuam vizita pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David si Biserica Adormirea Maicii Domnului, Catolica. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului; vizitam casa in care a locuit Fecioara Maria in Cetatea Antonia si Scaldatoarea Oilor; parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Cina si cazare Bethlehem, hotel***+.

 ZIUA 6:          28.03.17          VALEA HOZEVEIIERIHON -RAUL IORDAN – MAREA MOARTA: Mic dejun.Dimineata coborare in Valea Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si moastele Cuviosului Ioan de la Neamt – Hozevitul sau Romanul. Apoi vizita in Ierihon la Biserica Dudul lui Zaheu si la Asezamantul Romanesc. Optional Masa de pranz intr-un restaurant local (pret 18 usd/persoana). Dupa amiaza poposim la Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului;apoi timp liber pentru relaxare la Marea Moarta – se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din Marea Moarta.Intoarcere la Bethlehem. Cina si cazare Bethlehem, Hotel***+

 ZIUA 7:          29.04.17          EIN KAREM -IERUSALIM – TEL AVIV – BUCURESTI: Mic dejun. Dimineata vizitam EinKarempatria Sf. Ioan Botezatorul, si ne inchinam in Biserica nasterii Sfantului. O petrecem in zona orasului vechi din Ierusalimin cartierul crestin pentru a ne inchina din nou la Mormantul Sfant si timp liber pentru cumparaturi. Dupa amiaza transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti cu cursa EL AL LY571 de la ora 18.00.Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni ora 20.50.

 

TARIF 495 euro/persoana in perioada 23–29 martie

 

SERVICII INCLUSE:

 • TRANSPORT AVION BUCURESTI – TEL AVIV – BUCURESTI;
 • TAXELE DE AEROPORT ;
 • TRANSPORT LOCAL CU AUTOCAR CU AER CONDITIONAT CONFORM PROGRAM LA OBIECTIVELE TURISTICE;
 • 06 NOPTI CAZARE LA HOTELURI DE 3+ STELE (1 NOAPTE IN NORDUL TARII LA NAZARET, 5 NOPTI BETHLEHEM);
 • DEMIPENSIUNE ( mic dejun + cina ,ambele BUFET), exceptie prima noapte datorita sosirii tarzii la hotel;
 • SUCURI, CEAI, CAFEA, LAPTE LA MICUL DEJUN.
 • VIZITELE MENTIONATE IN PROGRAM EXCEPTIE CELE OPTIONALE ;
 • URCAREA CU TAXIURILE PE MUNTELE TABOR
 • INTRARI LA OBIECTIVELE DIN PROGRAM
 • ASISTENTA TURISTICA INSOTITOR GRUP ROMAN
 • PREOT INSOTITOR

 NU SUNT INCLUSE IN PRET :

 • BACSISURI OBLIGATORII PENTRU SOFERI SI HOTELURI.: 25 EUR/PERSOANA SE ACHITA LA AGENTIE ODATA CU ACHITAREA INTEGRALA A PACHETULUI DE SERVICII.
 • EXCURSIILE MENTIONATE CA OPTIONALE;
 • BAUTURILE LA CINA;
 • TRANSFERUL SPRE SI DE LA BUCURESTI PENTRU CEI DIN ALTA LOCALITATE;
 • ASIGURAREA MEDICALA – OBLIGATORIE si asigurarea storno ( se incheie odata cu incheierea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

SUPLIMENT CAMERA SINGLE: 150 EUR / PERSOANA.

Atentie! GRUP MINIM: 40  PERSOANE.Daca grupul este mai mic, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.

IN CAZUL IN CARE GRUPUL ESTE FORMAT DIN MINIM 35 PERS., SE PERCEPE UN SUPLIMENT DE 20 EUR/ PERS.

OBSERVATII:

In cazul in care raportul euro/dolar sufera schimbari majore in raport cu pretul publicat sau taxele de aeroport sufera majorari importante care sunt anuntate de compania aeriana in momentul emiterii biletelor (aproximativ 10-15 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a adapta tariful la situatia nou creata.

Functie de anumite situatii  – orar de functionare al obiectivelor turistice, modificarea orarului de zbor, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se pot  inlocui partial unele vizite, functie de masurile de securitate impuse de autoritatile locale din Israel.

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel si corespunde standardului local.

Autoritatile Israeliene de Frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care din punctul lor de vedere nu prezinta suficienta incredere, chiar daca acesta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice.

Turistul pe propria lui raspundere isi asuma riscul de a i se refuza intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze in prealabil agentia de turism asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care a avut-o sau o are cu aceste doua state. Valabilitatea pasaportului: minimum 6 luni de la IESIREA DIN ROMANIA.

DOCUMENTE NECESARE LA INSCRIERE: copie dupa pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii si dupa cartea de identitate sau buletin/ contract de prestari servicii turistice incheiat cu agentia de turism.

 

 

Categories: Circuite / Pelerinaje / CityBreaks,Turism Extern