CIRCUIT BUDAPESTA – BRATISLAVA – PRAGA – VIENA

Perioada  29 noiembrie – 4 decembrie 2017

Tarif in camera dubla/tripla: 235 Euro / persoana

Oferta early booking 199 Euro / persoana pentru rezervari efectuate si achitate pana la 01.11.2017

Servicii incluse:

  • Transport autocar clasificat pentru transport international
  • 4 nopti cazare cu mic dejun, hotel 3*
  • Tur de oras Budapesta, Bratislava, Praga, Cesky Krumlov, Viena
  • Ghid de turism

Servicii optionale:

  • Croaziera pe Dunare cu cina 30 Euro
  • Cina cu degustare de beri la Praga 25 Euro
  • Vizita Parlament 25 Euro

 

Documente necesare: CI valabila (sau Pasaport)

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA (825 km)

Intalnire la ora 21.30, plecare pe traseul Bucuresti – Pitesti- Rm Valcea – Sibiu- Deva- Arad.

Ziua 2. BUDAPESTA

Dimineata sosim in frumoasa capitala ungara, intr-un tur panoramic descoperim cele mai importate atractii turistice – Piata Milenara,Opera, Citadela, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf Matei, Catedrala Sf Stefan si optional vizitam impresionanta cladire in stil gotic a Parlamentului de la Budapesta. Dupa amiaza cazare hotel Tulip Inn Millenium 3* sau similar si optional croaziera pe Dunare, unde gustam din deliciile bucatariei traditionale  si din aromele vestitului vin de Tokaj, bucurandu-ne sufletele cu feerica priveliste oferita de Budapesta “by-night”.

Ziua 3. BUDAPESTA – BRATISLAVA – PRAGA (529 km)

Mic dejun. Pornim catre Praga si pe traseu facem o oprire in Bratislava, pentru un tur pietonal in centrul vechi–Catedrala Sf Martin, Castelul, vechile fortificatii. Timp liber pentru pranz si cumparaturi in cochetul targ de Craciun. Seara sosim la Praga, trecem in revista principalele obiective turistice intr-un tur panoramic si ne cazam la hotel Aura 3* sau similar.

Ziua 4. PRAGA “ORASUL DE AUR”

Mic dejun. Astazi descoperim comorile “Orasului de Aur”, intr-o plimbare pietonala  – Hradul, Catedrala Sf Vit, Podul Carol, Piata Primariei, Ceasul Astronomic, Piata Wenceslas, Muzeul National. Dupa-amiaza timp liber in targurile de Craciun din oras si optional cina cu degustari de bere intr-un local traditional. Seara cazare hotel Aura 3* sau similar.

Ziua 5. PRAGA – CESKY KRUMLOV – VIENA – BUDAPESTA (620 km)

Mic dejun.Pornim spre Viena, pe traseu ne oprim si vizitam unul dintre cele mai bine pastrate cetati medievale, pitorescul oras Cesky Krumlov, parte a patrimoniului UNESCO, inconjurat de apele Raului Vltava, Dupa pranz sosim la Viena. Tur panoramic pe Ring – Palatul Hofburg, Opera, Primaria, Parlamentul, Teatrul, Bursa, s.a.Intr-o plimbare pietonala strabatem centru lvechi si vizitam Catedrala Sf. Stefan. Optional oprire de cumparaturi la Pandorf. Seara cazare hotel Expo 3* sau similar, la Budapesta.

Ziua 6. BUDAPESTA – BUCURESTI (825 KM)

Mic dejun.Plecare spre Bucuresti, sosire in cursul noptii.

Categories: Circuite / Pelerinaje / CityBreaks,Noutati,Turism Extern