CIRCUIT IN ISRAEL

 

TARIF: 560 EURO LOC IN CAMERA DUBLA/ TRIPLA, 140 EURO SUPLIMENT SINGLE

DATA DE PLECARE: 16.11.2017, 30.11.2017

ZIUA 1: BUCURESTI – TEL AVIV – CANA GALILEEI – TIBERIAS/NAZARETH

Intalnirea cu reprezentantul agentiei, dimineata la ora 08:00 (zbor 11:25), la aeroportul Henri Coanda, imbarcare Compania EL AL, sosire Tel Aviv ore 14:10. Vom vizita Haifa, al treilea oras ca marime, situat la poalele muntelui Carmel, oras port la Marea Mediterana. Manastirea Stela Maris(Steaua Marii), cu altarul deasupra pesterei Sfantului Prooroc Ilie Tezviteanul, vizita Templul Cultului Bahai/ gradinile pe terase suspendate aflate in Patrimoniul UNESCO, comparabile cu gradinile de la Versailles.

Ne vom indrepta catre Cana – vizitarea bisericii unde a avut loc prima minune din Galileea: transformarea apei in vin. Cazare si cina la hotel de 4* in Tiberias/Nazareth.

ZIUA 2:NAZARETH – MUNTELE TABOR – TABGHA – CAPERNAUM

Mic dejun. Nazaret, vom vizita Biserica catolica Buna Vestire, cea mai mare constructie de cult din Orientul apropiat si a bisericii ortodoxe Sf. Gavril cu izvorul Mariei. Continuam cu Muntele Tabor – optional. Vizitarea bisericii ortodoxe ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la fata. Deplasarea la Muntele Fericirilor, vizitarea Bisericii. Tabgha unde Iisus a savarsit minnunea „inmultirea painilor si a pestilor”. Capernaum, oras denumit si ” Cetatea Domnului” , (vizitarea locului unde Iisus a predicat, casa Sf. Petru). Optional/ plimbare cu o copie a „barcii lui Petru”, pe apele Marii Galileii/ optional Pranz Pestele Sf. Petru, vizia la Caprice- fabrica de aur si diamante. Deplasare la Bethlehem. Cina si cazare in Bethlehem hotel de 4*.

ZIUA 3: BETHLEHEM – IERUSALIM

Mic dejun. Bethlehem, vizitarea bisericii ortodoxe si a criptei unde s-a nascut Iisus. Biserica romano catolico Sf. Ecaterina si Grota Laptelui. Optional continuarea drumului in desert  cu minibuze arabe pana la Manastirea Sf. Sava si Manastirea Sf. Teodosie. Dupa amiaza, Ierusalim, vizita la Zidul Plangerii si la Biserica romaneasca din Ierusalim. Cina si cazare la Bethlehem la hotel de 4*.

ZIUA 4: IERUSALIM

Mic dejun. Incepem pelerinajul urcand pe Muntele Maslinilor, pentru a vedea de sus panorama Ierusalim si a Sfintei Cetati. Vizitarea Manastirii ruse Eleon, a Bisericii Noster( Tatal Nostru), a Bisericii Dominus Flevit( Domnul a plans), Gradina Getsimani cu Biserica Natiunilor, Biserica Mormantului Maicii Domnului si Pestera Getsimani. Vom intra in Cetatea Sfanta prin Poarta Sf. Stefan. Parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 statii in care s-a oprit Domnul pana la Sfantul Mormant. Urcare pe Golgota, inchinare la Piatra Ungerii, vizitarea paracliselor sfinte.Dupa amiaza, vizita pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foisorul- Cina cea de Taina, Mormantul Marelui Rege David. Timp liber/ bazar. Cina si cazare Bethlehem la hotel de 4*

ZIUA 5: IERIHON – HOZEVA – QUMRAN

Mic dejun. Optional deplasare la Ierihon cu vizita la biserica ortodoxa unde vom vedea Dudul lui Zaheu, Biserica si asezamantul romanesc de la Ierihon si pustia Quarantaniei. Coboram la Iordan, vizitam Manastirea Sf. Gherasim de la Iordan. Continuam drumul la Hozeva si vizitam Manastirea cu moastele Sf. Ioan Iacob Romanul de la Neamt Optional. Trecem pe langa Qumran ( vechiul centru al Esenienilor) , cu o scurta oprire la magazinul de produse cosmetice de la Marea Moarta. Programul zileise incheie cu intrare gratuita la strandul Chibutzului Kalia si baie in apa sarata a Marii Moarte. Cina si cazare la Bethlehem hotel 4*.

ZIUA 6: TEL AVIV – BUCURESTI

Mic dejun. Transfer catre aeroport, imarcarea, sosire Bucuresti 09:55 ora locala.

PRETUL INCLUDE:

 • Bilet avion cursa directa compania EL AL
 • Taxa aeroport
 • Transport local autocar clasificat/ reprezentant roman insotitor grup
 • 5 nopti cazare cu demipensiune hotel 4*
 • Vizitele conform programului
 • Ghid local vorbitor de limba romana
 • In Nazareth Hotel Tabar 4* sau Galilee Hotel 4*
 • In Bethlehem Hotel St. Michael 4*

PRETUL NU INCLUDE:

Excursiile optionale:

 • Muntele Tabor 10 euro
 • Manastirea Sf. Sava 10 euro
 • Hozeva 10 euro
 • Plimbare pe Marea Galileei/ pranz Pestele Sf. Petru 25 de euro
Sumar
product image
Rating
1star1star1star1star1star
Rating / Voturi
5 based on 2 votes
Locatie
Israel
Denumire
Circuit de 6 zile in Israel
Tarif
EUR : de la 560

Categories: Circuite / Pelerinaje / CityBreaks,Noutati,Recomandari,Turism Extern