Rusalii in Tara Motilor

 

 

TARIF 570 RON/PERS/SEJUR 3 NOPTI , 4 ZILE CU PENSIUNE COMPLETA

PERIOADA 25-28.05.2018

 

BUCURESTI-SIBIU-ALBA IULIA-ABRUD-ALBAC , ARIESENI – BUCURESTI

ZIUA 1 : Plecare la ora 06:30 de la baza dealului Patriarhiei pe traseul Bucuresti-Pitesti-Topolog (popas 20 min ). Continuam Drumul prin defileul Oltului  de la Cozia Turnu Rosu , ocoli orasul Sibiu si facem popas la Alba Iulia , unde vizitam cetatea Catedrala Reintregirii Neamului , Sala Unirii, Biserica Romano- Catolica (mormantul lui Iancu de Hunedoara) , Obelixul Horia Closca si Crisan etc.

Intram in tara Motilor de la Abrud,  cunoscut centru minier si locul istoricelor conflicte sociale ( rascoala de la 1784 si revolutia 1848 ) Un scurt popas la Campeni , considerat capital tarii Motilor . Ajungem pe valea Ariesului (Albac ) intr-un loc superb unde vom fi asteptati cu mancare traditionala si vin ars.

Cazare si timp liber.

Ziua 2: Mic dejun

Dupa micul dejun plecam la pestera Ursilor fiind considerata una din cele mai frumoase pesteri din Europa. In pasul Vartop admiram culmile muntilor Bihor – Vladeasa si zona depresionara de vest.

Pranz si timp liber pentru spa.

Ziua 3: Mic dejun

Plecam cu microbuzele spre platoul de unde vom ajunge la ghetarul Scarisoara ( al 2-lea ca marime in Euopa ), admiram catunele ce straduie muntii din totdeauna si ne identificam cu spiritual legendele si povestilor motilor.

Coboram prin Cheile Ordancusii iar cei care doresc viziteaza si pestera Poarta lui Ionele .

Pranz si timp liber ( piscina sau drumetie )

Cina

Ziua 4 : Mic Dejun

Dupa masa plecam spre Bucuresti. Ne oprim sa vizitam muzeul Mineritului de la Rosia Montana si facem o coborare in mina de pe timpul romanilor.

La Sibiu avem un tur pietonal si dejun pe cont propriu.

Seara ajungem in Bucuresti in jurul orei 21:00.

 

TARIFUL ESTE VALABIL PENTRU UN MINIM DE 16 PERSOANE INSCRISE!

Categories: Circuite Romania,Turism Intern