CIRCUIT COASTA DE EST & CANADA PERIOADA, SUA , IN PERIOADA 03 – 14 OCTOMBRIE 2017

 

Bonus- Tur de oras cu ghid local in New York, Boston, Washington DC, Toronto, Montreal, Quebec siexcursie la Cascada Niagara !

Ziua 01                       Bucuresti-New York

Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 11:30. Plecarespre New York cu compania Lufthansa, cu escala la Frankfurt, pentruzborul transatlantic.Sosire la New York peAeroportul International JFK in cursulserii.Intalnire cu ghidul local si transfer la hotelul Holiday Inn Financial District 4* pentrucazare.

 Ziua 02                       TurorasNew York

Astaziavetiinclusun tur al metropolei New York cu ghid local. În timpul excursiei de 4 ore,veți vizita cele mai importante obiective turistice.În partea de Vest veti vedea Lincoln Center (care gazduieste faimoasa Opera Metropolitana), Central Park si Harlem. Vom cobori pe 5th Avenue si vom vedea Turnul Trump, Centrul Rockefeller și unul dintre cele mai renumite repere din lume – Empire State Building (biletul de intrare nu este inclus-27 $/persoana) si faimoasa Times Square.Pe drumul spre centrul orașului Manhattan, veți asista la diversitatea culturală pentru care orașul New York este renumit în diferitele cartiere din Greenwich Village, SoHo, Little Italy și Chinatown. În timpul opririi dvs. în districtul financiar, veți vizita Grădina de iarnă reconstruită și Wall Street. Ulterior, turul continuă până la Battery Park, unde veți fi incantati de privelistea Statuiei Libertății.Cazare la acelasi hotel din New York.

Ziua 03                       New York – Boston (aprox. 345 km)

Dimineata, ne continuamdrumulcatre Boston, trecandprinstatul Connecticut.Candajungem in Boston, capitalastatului Massachusetts,avetiinclusun tur de oras cu ghid local. Searacazare la hotelul Hampton Inn Boston 4*.

Ziua 04                       Boston – Quebec City (aprox. 633 km)

Astazivomparasi New England pentru a continua catre Quebec City in Canada.Cazare la hotelul Quartier 3*din Quebec.

 Ziua 05                       Quebec City – Montreal (aprox. 250 km)

După ce vom vizita alaturi de un ghid local, zona istorică din centrul orașului Quebec, care reamintește de timpurile coloniale franceze,cu străzile și piețele sale pitorești, ne vom îndreapta spre Montreal. Optional, aveti oportunitate de a face un tur de seară la Montreal(Pret: 35$/ persoana. Minim 20 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus).Cazare la Quality Hotel Midtown 3* din Montreal.

Ziua 06                       Montreal – Ottawa (aprox. 196 km)

Dimineața, aveti inclus turul turistic cu ghid local al orașului Montreal – al doilea oraș vorbitor de limba franceză, ca mărime din întreaga lume.Intrarea la CatedralaNotreDame din Montreal esteinclusa.

Ulterior, grupul nostru își continuă călătoria în Ottawa, capitala Canadei, cu clădirile sale guvernamentale impresionante.Cazare la hotelul Sheraton Downtown 4*din Ottawa.

Ziua 07                       Ottawa – Toronto (aprox. 451 km)

Destinația de astăzi este Toronto, pe malul lacului Ontario. Acest oraș modern situat în provincia Ontario este cel mai mare oraș din Canada și locuința uneia dintre cele mai înalte clădiri din lume: Turnul CN (biletul de intrare nu este inclus 30 $/ adult; 25$/copil).Cazare la hotelul Holiday Inn Downtown 4* din Toronto.

Ziua 08                       Tur orasToronto

Toronto este centrul economic și financiar din estul Canadei. Aveti inclus turulacestui oraș impresionant si veti putea vizita primăria orasului și numeroase atracții turistice. Restul zilei va ramane la dispozitie pentru plimbare si relaxare.Cazare la acelasi hotel din Toronto.

Ziua 09                       Toronto –CascadaNiagara – Williamsport, PA (aprox. 484 km)

Dimineața, grupul nostru va călători spre Cascada Niagara. Cascada Niagara este unul dintre cele mai spectaculoase obiective turistice pe care „Mama Natură” le-a oferit pământenilor. Veți avea parte de o plimbare cu barca pe care nu o veți uita niciodată, în inima cascadelor si veti putea observa de aproape caderea spectaculoasa de ape ! Opțional, puteti lua masa de prânz la Turnul Skylon, de unde aveți o priveliște minunată asupra Cascadei Niagara ( Pret : 40$/adult;30$ copil).După aceea, ne vom continua drumul până la Williamsport, PA. Cazare in Lewisburg, la hotelul Best Western Plus Cupboard Inn 4*.

Ziua 10                       Williamsport, PA – Washington (aprox. 339 km)

Călătoria continuă dimineața prin “Pennsylvania Dutch County” („Județul Olandez Pennsylvania”), spre Washington D.C., unde grupul nostru ajunge după-amiaza. Opțional: Vizită de noapte la Washington DC și istoricul Georgetown. (Pret: 35$/ persoana. Minim 20 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus).Cazare la hotelul Days Inn Connecticut Avenue din Washington 3*.

Ziua 11                       Tur orasWashington

Tur inclus cu ghid local al orașului Washington. Veți vizita Casa Albă, Capitolul,Cimitirul Național Arlington și Memorialul Lincoln.Optional, dupa-amiaza va propunem o excursie cu ghid local în orașul istoric Alexandria, orașul natal al lui George Washington, primul președinte al Statelor Unite ale Americii(Pret: 20 $/ adult; 15 $/copil. Minim 20 de participanti.Transfer dus-intors cu autocarul inclus).Cazare la acelasi hotel din Washington.

 Ziua 12                       Washington – NewYork.Imbarcarepentruintoarcerea in tara.

Grupul nostru își continuă astăzi vizita la Philadelphia și va putea admira faimosul Liberty Bell (ClopotulLibertății),unuldintresimbolurile de referință ale independențeiStatelor Unite și Independence Hall. Transfer la aeroportul international JFK din New York pentru intoarcerea in Romania.

Pret/persoana in camera dubla Al-3 lea adult in camera dubla cu pat suplimentar Camera single Un copil 0-10,99 ani in camera cu

2 adulti

2365 euro 2065 euro 3250 euro 1450 euro

 

*Pentrusituatiile in care sunt 2 adulti + 2 copii, tarifulcamerei se poate majora.

 

Tarifulcircuitului a fostcalculatpentruunnumar de 35 participanti.Pentru un numarmai mic de participantipretul se recalculeazaastfel:

Suplimentgrup 30persoane: 95 euro/persoana.

Suplimentgrup 25persoane: 210 euro/persoana.

Suplimentgrup 20persoane: 395 euro/persoana.

Suplimentgrup 15persoane: 700 euro/persoana.

In cazul in care numarulparticipantilorestemai mic de 15 persoane, circuitul se reprogrameazapentrulunamai 2018.

 

Serviciiincluse:

 • Transport cu avionul Bucuresti –  New York – Bucuresti cu compania Lufthansa.
 • Transfer aeroport – hotel – aeroportsi transport cu autocar local conform itinerariului.
 • 11 nopticazare la hoteluri de 3*si 4* : 2 nopti New York, 1 noapte Boston, 1 noapte Quebec, 1 noapte Montreal, 1 noapte Ottawa, 2 nopti Toronto, 1 noapte Lewisburg, 2 nopti Washington.
 • Mic dejuninclus in fiecarezi.
 • Tur de oras in New York cu ghid local.
 • Tur de oras cu ghid local in Boston, Washington DC, Toronto, Montreal si Quebec.
 • Intrarea la CatedralaNotreDame din Montreal.
 • Excursie la Cascada Niagara siplimbare cu barcaîn inima cascadelor.
 • Insotitor roman de grup.

Nu suntincluse:

 • taxele de aeroportsisecuritate – 350 Euro/persoana (pretulpoatesuferiunelemodificari)
 • taxa de viza  = 160 USD la cursulafisat de BRD in ziuaplatii; se achita personal de catre client, la oricesucursala a BRD. Actelenecesarepentruobtinereavizeivavor fi comunicate la inscriere. Consultantagratuita din parteaagentieipentruobtinereavizei.
 • taxa de viza Canada (Temporary Resident Visa- Single Entry 72 Euro) se achita de catreturist la oricesucursala a Bancii Transilvania.
 • servicii de prelucrare taxa viza Canada- aprox 135 lei – se achita la agentie.
 • excursiileoptionale.
 • asigurareamedicala (obligatorie) siasigurareastorno

Termenlimita de inscriere:18 August 2017.Dupaaceastadata,locurileconfirmatesuplimentar pot fi la un tarifmai mare, in functie de disponibilitatea la avionsicazare, iar in caz de retrageresuporta o penalizare de 100%.

Orar de zborinformativ (ore locale):

 • 03.10.2017 : Bucuresti 13:55 – Frankfurt 15:20 // 17:10 – New York 19:55
 • 14.10.2017 : New York 21:55 – Frankfurt 11:30 // 14:25 – Bucuresti 17:40 (a douazi)

Termene de plata:

 • 50% din pretulpachetuluituristic la inscriere;
 • 50% din pretulpachetuluituristicpana la data de 17.08.2017
 • Dacainscriereaintervinedupa data de 01.08.2017, pachetulturistic se vaachita integral.

Conditii de anularesipenalizare

 • 50% din pretulpachetuluituristicdacaanularea se face pana la data de 17.08.2017

100% din pretulpachetuluituristicdacarenuntarea se face dupa data de 17.08.2017

Categories: Circuite / Pelerinaje / CityBreaks,Noutati,Turism Extern