CIRCUIT COASTA DE VEST SI PARCURILE NATIONALE, S.U.A, PERIOADA: 09 – 22 OCTOMBRIE 2017

Bonus: Vizitasibiletele de intrare in ParcurileNationale Yosemite, Death Valley, Zion, Bryce Canyon, Monument Valley, Lake Powell, Grand Canyon.

 Ziua 01                       Bucuresti-Los Angeles

Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup la ora 04:00. Plecarespre Los Angeles cu compania Lufthansa, cu escala la Frankfurt, pentruzborul transatlantic.SosirepeAeroportul International Los Angeles in cursulpranzului.Intalnire cu ghidul local si transfer la hotelul Four Points by Sheraton 3* pentrucazare.Timp liber in Los Angeles.

 Ziua 02                       Los Angeles-Santa Barbara-Santa Maria

Dupa micul dejun, pornimspre Santa Barbara, the American Riviera. Santa Barbara este, fără îndoială, unul dintre cele mai frumoase orașe din California, cu o arhitectură în stil spaniol, plaje relaxante și un fundal montan. De asemenea, are marele avantaj de a avea multe dintre locurile sale de interes foarte aproape unele de celelalte,ceea ce face ca orașul să fie ușor de explorat. Există o varietate de plaje unde va puteti relaxa : East Beach, West Beach și la sud, Carpinteria State Beach. Timp liber la dispozitie in Santa Barbara. Seara ne cazam in apropiere, in Santa Maria, la hotel Best Western PLUS Big America 3*.

Ziua 03                       Santa Maria –Carmel-Monterey- San Francisco

Astazi ne indreptamspreCarmel,unuldintrecelemaifrumoaseorase de coasta din California si ne continuamdrumulpe un traseucelebru 17 Mile Drive spre Monterey. O scurtaoprire in Monterey, inainte de a pornispre San Francisco. Searacazarela hotelul Cova 3* din San Francisco.

Ziua 04                       San Francisco

Astazivomaveatimp libersaexploram San Francisco pecontpropriu.Optionalcroazieră Golden Gate Bay Cruise. ( Pret- 35$/persoana). Aveti posibilitatea sa observati de pe vasul de croaziera cele mai frumoase obiective turistice din San Francisco. Vasul trece pe langa Alcatraz și Angel Island State Park, de-a lungul țărmurilor din Sausalito și sub Podul Golden Gate.Cazare la acelasi hotel din San Francisco.

Ziua 05                       San Francisco-Parcul National Yosemite-Fresno

După micul dejun, parasim San Francisco si ne indreptam spre Parcul National Yosemite. În momentul în care ajungeți la Yosemite, veți începe să experimentați ceea ce alții au prețuit timp de mai bine de 10.000 de ani, când indienii americani au prins pentru prima data rădăcini în Valea Yosemitei. Înconjurat de o frumusețe naturală, o sălbăticie aparent fără sfârșit, stânci ametitoare și o liniște remarcabilă, spiritul dvs de aventura se va trezi la viata.Aici veti putea admira Cascada Yosemite, cea mai inalta cascada din America de Nord si impresionantele formatiuni stâncoase Half Dome si Cathedral Peak.Seara ajungem in Fresno si ne cazam la hotelul Days Inn Yosemite Area 3*.

Ziua 06                       Fresno – Bakersfield

Toata ziua de astazi ne vom bucura de privelisti minunate si vom putea admiragigantii Sequoia la Parcul National Sequoia.Cazare la hotelulRed Lion Hotel Bakersfield 3*.

Ziua 07                       Bakersfield –Parcul National Death Valley- Las Vegas

Astazi in drumul nostru spre Las Vegas, vom opri pentru a vizita Parcul National Death Valley. Acesta este cel mai uscat și mai fierbinte loc al Americii de Nord.Chiar și cu extremele sale, parcul încă primește aproape un milion de vizitatori în fiecare an.În 1849, emigranții care se îndreptau spre „ câmpurile de aur” din California au trăit aici timp de două luni o experienta groaznică :  „foame și sete și o tăcere îngrozitoare”. Unul dintre ultimii emigranți care au plecat din acest loc a spus: „La revedere, Valea Morții.” Seara ajungem in Las Vegas.Optional tur de noapte al orasului.( Pret-55$/persoana.Minim 15 participanti). Cazare la hotel Gold Coast Hotel& Casino 3*

Ziua 08                       Las Vegas- Parcul National Zion – Parcul National Bryce Canyon

Varietatea unică de plante și animale pe care le veti intalni in Parcul National Zion, vă va încânta peste măsură! Parcul Național Bryce Canyon este de asemenea un loc deosebit: este un laborator de știință dar și un loc de joacă pentru copii. Diversitatea habitatului asigură o biodiversitate ridicată. Aici, la Bryce, vă puteți bucura de peste 100 de specii de păsări, zeci de mamifere și mai mult de o mie de specii de plante. Dar unicitatea rocilor de aici, numite „hoodoos”, a facut ca Bryce Canyon să fie desemnat drept parc național. Pe scurt, Bryce are suficientă geologie fascinantă pentru a umple un manual.Aventura acestei zile se va incheia la hotelul Best Western Plus Ruby’s Inn 3* din apropierea Parcului Bryce.

Ziua 09                       Bryce Canyon-Monument Valley-Lake Powell-Page

Dupa micul dejun,grupul nostru va călători spre Monument Valley, unul dintre locurile cu adevărat iconice ale Statelor Unite. Monument Valley este locul unde s-au filmat sute de filme Western iar rocile sale unice sunt instantaneu recunoscute peste tot în lume.Optiona, tur cu jeep-ul ( Pret-55$/persoana).Ne continuam drumul spre Parcul National Lake Powell. Albastrul placut al Lacului Powell si plajele nisipoase, va invita la o plimbare cu barca.Seara ajungem in Page si ne cazam la hotelul Clarion Inn 3*.

Ziua 10                       Page-Horsehoe Bend-Grand Canyon

Călătoria continuă spre un loc unic : Horsehoe Bend.Vom face o scurta urcare iar pe măsură ce vă aflați la marginea canionului, puteți vedea râul și puteți face fotografii incredibile.Acest loc crește în popularitate anual. Acum, oamenii il adaugă la experiența lor Grand Canyon … pentru că pot să-și facă fotografii spectaculoase și se simt ca și cum ar fi „în” Grand Canyon.In imediata apropiere se afla Parcul National Grand Canyon pe care il vom vizita.Optional zbor cu elicopterul “Grand Discovery Air Tour”( Pret-160 $/persoana/15 minute). Cazare la hotelul Cameron Trading Post 3*

Ziua 11                       Grand Canyon-Palm Springs

Astazi drumul ne duce pe legendara ruta Route 66 catre Parcul National Joshua Tree. Parcul Național Joshua Tree este imens, aproape 800.000 de acri, și variabil infinit. Poate părea neprimitor, chiar brutal în timpul căldurii de vară dar , de fapt,  el este un mediu delicat și extrem de fragil.Cazare in Palm Springs, la hotelul Palm Mountain Resort 3*

Ziua 12                       Palm Springs – San Diego- Los Angeles.

Grupul nostru își continuă astăzi calatoria spre San Diego, al doilea oras ca marime din California.In cursul dupa-amiezii ajungem in Los Angeles.Timp liber la dispozitie.Cazare la hotelul Four Points by Sheraton 3*

Ziua 13                       Los Angeles.Imbarcarepentruintoarcerea in tara.

Transfer la Aeroportul International Los Angeles pentru intoarcerea in Romania.

Pret/persoana in camera dubla Camera single
2699 euro 3500 euro

Tarifulcircuitului a fostcalculatpentruunnumar de 25 participanti.Pentru un numarmai mic de participantipretul se recalculeazaastfel:

 

Suplimentgrup 20 persoane: 180 euro/persoana.

Suplimentgrup 15 persoane: 465 euro/persoana.

In cazul in care numarulparticipantilorestemai mic de 15 persoane, circuitul se reprogrameaza pentru luna mai 2018.

Servicii incluse:

 • Transport cu avionulBucuresti –  Los Angeles – Bucuresti cu compania Lufthansa.
 • Transfer aeroport – hotel – aeroportsi transport cu autocar local conform itinerariului.
 • 12nopticazare la hoteluri de 3* : 2 nopti Los Angeles, 1 noapte Santa Maria, 2 nopti San Francisco, 1 noapte Fresno, 1 noapte Bakersfield, 1 noapte Las Vegas, 1 noapte Bryce Canyon,1 noapte Page,1 noapte Grand Canyon, 1 noapte Palm Springs.
 • Mic dejuninclus in fiecarezi.
 • Intrarile in toateParcurileNationale din program.
 • Insotitor roman de grup.

 Nu sunt incluse:

 • taxele de aeroportsisecuritate – 350 Euro/persoana (pretulpoatesuferiunelemodificari)
 • taxa de viza  = 160 USD la cursulafisat de BRD in ziuaplatii; se achita personal de catre client, la oricesucursala a BRD. Actelenecesarepentruobtinereavizeivavor fi comunicate la inscriere. Consultantagratuita din parteaagentieipentruobtinereavizei.
 • excursiileoptionale.
 • asigurareamedicala (obligatorie) siasigurareastorno

Termenlimita de inscriere:18 August 2017.Dupaaceastadata,locurileconfirmatesuplimentar pot fi la un tarifmai mare, in functie de disponibilitatea la avionsicazare, iar in caz de retrageresuporta o penalizare de 100%.

Orar de zborinformativ (ore locale):

 • 09.10.2017 : Bucuresti 06:05 – Frankfurt 07:35 // 10:15 – Los Angeles  12:55
 • 21.10.2017 : Los Angeles 15:05 – Viena 12:05// 15:20 – Bucuresti 17:55 (a douazi)

Termene de plata:

 • 50% din pretulpachetuluituristic la inscriere;
 • 50% din pretulpachetuluituristicpana la data de 17.08.2017
 • Dacainscriereaintervinedupa data de 01.08.2017, pachetulturistic se vaachita integral.

Conditii de anularesipenalizare

 • 50% din pretulpachetuluituristicdacaanularea se face pana la data de 17.08.2017
 • 100% din pretulpachetuluituristicdacarenuntarea se face dupa data de 17.08.2017

 

Categories: Circuite / Pelerinaje / CityBreaks,Noutati,Turism Extern