Danubius Health Spa Resort BRADET 4*, SOVATA

Danubius Health Spa Resort BRADET 4*

Danubius Health Spa Resort Brădet se află în Sovata și pune la dispoziția oaspeților o gamă largă de servicii și tratamente, precum și o serie de activități de agrement. În zonele publice este disponibil WiFi gratuit.

Tariful include acces gratuit la centrul spa, saună și centrul de fitness. De asemenea, Danubius Health Spa Resort Brădet găzduiește un restaurant care servește micul dejun, prânzul și cina.

Lacul unic Ursu, aflat la numai câțiva pași, este renumit pentru nămolul său și concentrația de sare extrem de ridicată, care reprezintă baza tratamentelor oferite (pentru afecțiuni locomotorii, dermatologice sau ginecologice).

Acesta este locul preferat de turiștii din Sovata, conform comentariilor independente.

Tarif 1855 lei/pers /pachet 7 nopti in perioadele 01.05 – 29.06.2017 si 27.08 – 21.12.2017

Tarif 2275 lei/pers/pachet 7 nopti in perioadele 30.06 – 26.08.2017 si 22.12 – 28.12.2017

Pachetul include:

  • loc in camera dubla;
  • demipensiune;
  • cocktail de „Bun venit!”;
  • acces nelimitat la centrul Spa modernizat al hotelului DHSR Sovata 4*: bazinele cu apa dulce si sarata, piscina, jacuzzi, baie Kneipp alternativa pentru picioare, bazin pentru copii, sauna finlandeza, sauna cu aburi, infrasauna, aromasauna, bazin de imersie totala dupa sauna, camera de relaxare, sala de fitness, halate de baie, gimnastica de dimineata in aer liber (in functie de conditiile meteorologice), gimnastica in grup in apa ( exclusiv sambata si duminica);
  • in timpul verii permise de intrare la Lacul Ursu (in functie de conditiile meteorologice);
  • taxa de statiune.

 

 

Categories: Cazare si pachete Romania,Turism Intern