Despre noi

Agentia ZAHIR TRAVEL, infiintata in anul 2011, organizeaza excursii de 1 zi in Bulgaria si Romania, circuite in Europa si in lume, sejururi atat la mare cat si la munte, pelerinaje etc.Va oferim atat bilete de autocar cat si de avion.

Agentia noastra detine un parc auto propriu format din 1 autocar NEOPLAN CITYLINER DE 46 +1+1 LOCURI, ,SETRA S411 HD 32+2+1 LOCURI, MERCEDES BENZ SPRINTER VIP CLASS 19+1+1 LOCURI, OTOKAR NAVIGO 27+1 LOCURI, IVECO DAILY 19+1, MERCEDES BENZ V-CLASS 7+1 LOCURI, 2 X OPEL VIVARO 8+1 LOCURI.. Parcul nostru auto va ajuta sa executati atat transferuri cat si transporturi persoane pentru diferite evenimente.

Programele agentiei ZAHIR TRAVEL sunt realizate de agentii si ghizii de turism din echipa noastra, care cunosc destinatiile turistice si va prezinta si alte obiective turistice pe langa cele clasice.

Agentia ZAHIR TRAVEL face parte din grupul de firme cu peste 80 de angajati, SC AGA ADVANCE COM SRL / ELY GASS PROD SRL partener ROMPETROL si  BUTAN GAS.

Numele agentiei noastre vine de la romanul scris de Paulo Coelho “Zahir” care, in limba araba, inseamna: vizibil, prezent, imposibil de a se face nevazut.

Viziteaza-ne site-ul, foloseste formularele de contact si apoi lasa-ne pe noi sa-ti aducem zambetul unei vacante ce nu o vei uita niciodata!

O vacanta pentru tine si familia ta!