Fascinanta Grecie: 21.06-28.06

   Galini hotel este situat la 4 minute de mers pe jos la plaja.  Hotelul Galini este situat în mijlocul unei gradini de 5.000 m2 de plantații de măslini. Hotelul oferă cazare in regim self-catering și la cerere poate oferi mic dejun continental. Toate camerele au aer condiționat și se deschid spre un balcon mobilat, cu vedere la grădină și la munte. Fiecare camera are o bucătărie în cameră separată, inclusiv un frigider și plite pentru gatit. De asemenea, camerele au televizor. Oaspeții pot comanda o băutură răcoritoare sau bere de la bar și se bucure de ele pe terasa umbrită care este pavată cu piatră. Un mini-market și restaurante pot fi găsite la doar 150 de metri de Galini.

    

    Afissos este un sat plăcut pe coasta de vest a peninsulei Pelion. Acesta este situat la 6 km de Kala Nera,  iar distanța de capitala Volos este de aproximativ 26 de kilometri. Satul este construit în forma unui amfiteatru deasupra plajei, iar în jurul caselor sunt măslini. Acesta are vedere la Golful Pagasetic.  La sfârșit de săptămână  locuitorii din Volos vin să se bucure de plajele și tavernele din Áfissos..
    Afissos este un sat autentic grecesc, cu străzi înguste. Este un sat confortabil unde puteți mânca sau bea ceva la umbra platanilor.  Afitos se află pe locul vechii Afetos,  conform mitului, Jason și argonauții au făcut o oprire pentru a se alimenta cu apă înainte de a pleca în căutarea lânii de aur.
În Afissos puteți găsi două plaje frumoase. Prima se numește plaja Kalifteri. Aceasta este o plajă de nisip. A doua plaja este numit Abovos plajă și acest lucru este o plaja cu nisipul și niște pietricele mici. O altă plajă cu pietriș în zona de Afissos se numește plaja Lagoudi.

TARIF 190 euro/persoana/7 nopti

Tariful include:
– transport cu autocar
– cazare 7 nopti la hotel Galini
– insotitor de grup

Tariful nu include:
– excursii optionale si intrarile la obiective;
– cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului

EXCURSIE CU MOCANITA MILES SI MAKRINITSA – TRADITII SI PEISAJE DE VIS 20 Euro+tren
Dupa micul dejun plecam spre Ano Lehonia unde ne imbarcam la ora 10.00, la bordul micutului trenulet, pentru a parcurge o distanta de 15 km, catre zona montana, bucurandu-ne timp de 90 de minute, cat dureaza calatoria, de peisaje de vis. Ajungem la pranz in satul traditional Miles – cunoscut pentru biblioteca sa, una dintre cele mai vechi din Grecia, dar si pentru casele vechi si renovate, care ne poarta intr-o minunata calatorie in timp. Continum cu oprire si timp liber in Makrinitsa – localitate cocheta, aflata la o altitudine de 800 de metri,ce ofera o priveliste incredibila catre golful si orasul Volos. Dupa amiaza ne intoarcem la hotel.

KATO XENIA SI VOLOS 20 Euro
Dupa micul dejun pornim spre Manastirea Kato Xenia – manastire de maici, ce pastreaza o parte din Cinstitul Brau al Maicii Domnului, una dintre cele mai valoroase relicve crestine, adus aici de la Muntele Athos in anul 1552. Numele Manastirii Kato Xenia se traduce „Straina de Jos” si provine de la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului, ajunsa aici in mod miraculos. Dupa timpul alocat inchinaciunii, continuam excursia noastra cu o vizita in orasul Volos – pe strada Argofton cu cafenele, taverne si vestitele localuri tsipouradica. Timp liber sau optional vizita la Castelul Volos si Muzeul de Arheologie. Dupa amiaza ne intoarcem la hotel.

Croaziera la SKIATHOS 35 Euro
Mic dejun. La ora 09.00 ne imbarcam la bordul vasului de croaziera pentru a ne deplasa insotiti de muzica greceasca catre capitala Insulei Skiathos, unde ne vom bucura de timp liber. Continuam cu urmatorul popas, vestita plaja KouKouniares – unde ne vom delecta cu mare, soare pe cel mai fin nisip auriu. Dupa amiaza ne vom intoarce in port, dupa ce vom invata dansuri grecesti, instruiti de insusi capitanul vasului. Seara retur la hotel.

Total 75 Euro(Daca se cumpara toate cele 3 excursii tariful este de 60 Euro)

 

Categories: Pachete charter,Turism Extern