O ZI CAT O VACANTA – DELTA DUNARII

 

Va invitam sa descoperiti una dintre cele 7 zone Unesco din Romania si singura delta din lume ce a primit titlul de „Rezervatie a biosferei” – Delta Dunarii!

Intalnirea cu insotitorul de grup va avea loc la ora 05:30 in Parcarea Academiei Militare – acces din Bdul Eroilor, iar plecarea la ora 06:00.

Sosire la Murighiol. Imbarcare pe salupele rapide acoperite, pentru o croaziera de neuitat in care vom face cunostinta cu cele mai frumoase lacuri si cele mai pitoresti canale dintre bratele Sf. Gheorghe si Sulina. Parcurgem sate pescaresti traditionale, admiram peisaje deosebite si observam contrastul izbitor dintre pensiunile care isi asteapta turistii si cherhanalele si casele vechi cu stuf, unde pescarii si oamenii deltei isi petrec cea mai mare parte a timpului.
Croaziera in paradisul florilor si al pasarilor dureaza aproximativ 3 ore, fiecare barcuta avand un ghid local specializat pe flora si fauna, care va completa peisajele uimitoare cu povesti si informatiipretioase.
Revenim la Murighiol, dupa plimbarea cu salupele, unde vom servi (optional) un pranz pescaresc traditional intr-un restaurant autentic dobrogean.
Dupa masa de pranz timp liber pentru relaxare.

In drumul spre casa ne oprim sa vizitam Centrul Muzeal Ecoturistic „Delta Dunării” din Tulcea, din care face parte si unul dintre cele mai moderne acvarii din Europa, aici putand fi vazute specii foarte rare din Delta, dar si foarte multi pesti de apa dulce si apa sarata.

Intoarcere la Bucuresti in cursul dupa-amiezii. Sosire la Bucuresti in cursul serii.

TARIF: 199 lei/pers

PACHET SENIORI/STUDENTI: 189 lei/pers

Date de plecare 2017 : 1.05; 20.05; 4.06; 24.09; 7.10; 21.10

 

PRETUL INCLUDE: NU SUNT INCLUSE IN PRET:
-transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
-croaziera pe lacuri si canale (3 ore)
– ghid local specializat pe flora si fauna pentru fiecare salupa-insotitor de grup din partea agentiei.- vizita la Centrul Muzeal Ecoturistic “Delta Dunarii”
– masa de pranz care se serveste la un restaurant in Murighiol (aproximativ 50 lei / persoana meniu complet: bors de peste, peste cu mamaliguta si mujdei, apa, vin)

– intrarea la  Centrul Muzeal Ecoturistic “Delta Dunarii” – 15 lei/persoana

-alte cheltuieli personale;

-asigurarea medicala.

 

Nota! Pentru persoanele care nu servesc peste, exista urmatoarele variante: meniu de pui, meniu de porc, meniu vegetarian.

Grup minim 35 pers.

ATENTIE :

* In cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;

* Insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului.

Prezentul program este parte integrantă a contractului de comercializare a pachetului turistic

Categories: Turism Intern