OFERTA PASTE 2017 – MIRAGE RESORT 4*, VISEU DE SUS, MARAMURES

OFERTA MIRAGE RESORT 4*, VISEU DE SUS, MARAMURES, 14.04 – 17.04.2017

Mirage Resort este situat în Vişeu de Sus, în regiunea istorică Maramureş. Hotelul are o terasă, iar oaspeţii se pot bucura de mese la restaurant. Proprietatea oferă acces gratuit la internet WiFi şi o parcare privată gratuită.

Toate camerele acestui hotel au aer condiţionat şi TV cu ecran plat, iar unele au zonă de relaxare unde vă puteţi destinde după o zi plină. Anumite unităţi de cazare oferă vedere la piscină sau la grădină. Camerele au baie privată. Pentru un plus de confort, sunt puse la dispoziţie articole de toaletă gratuite şi uscător de păr.

Mirage Resort pune la dispoziţie săli de conferinţe şi de banchet cu dotări complete. Oaspeţii beneficiază de acces la piscina sezonieră a parcului acvatic la un cost suplimentar. Parcul acvatic include şezlonguri, umbrele de soare, un bar la piscină şi un tobogan de apă pentru copii.

Recepţia proprietăţii are program nonstop. Printre numeroasele atracţii din zonă se numără celebra Mocăniţă, tren cu aburi pe linie îngustă. Gara este la doar 3 km de Mirage Resort. De asemenea, oaspeţii se pot bucura de activităţi precum drumeţii, ciclism sau pescuit.

Muzeul Nobilimii Maramureşene este la doar 2,5 km de proprietate. Cascada Cailor se găseşte la 34 km. Mănăstirea Bârsana este la aproximativ 42 km. Cimitirul Vesel din Săpânţa se află la 79,2 km, iar oraşul Sighetu Marmaţiei este la 61,6 km. Aeroportul Cluj se găseşte la 155 km de Mirage Resort.

Tarife pentru perioada 14.04.2017- 17.04.2017:

Tarif 650 lei/pers in CAMERA DUBLA

Tarif 750 lei/pers in APARTAMENT JUNIOR FARA BALCON ( Se accepta 2 adulti si maxim un copil cu varsta cuprinsa intre 6 – 12 ani, pentru care se va aplica reducerea mai jos mentionata)

Tarif 1000 lei/pers in APARTAMENT BUSINESS (Se accepta 2 adulti si maxim 2 copii cu varste cuprinse intre 6 – 12 ani, pentru care se va aplica reducerea mai jos mentionata)

Tarif 650 lei/pers in APARTAMENT JUNIOR SUPERIOR (4 ADULTI)

Tarif 650 lei/pers in APARTAMENT PENTHOUSE (4 ADULTI)

REDUCERI:

 • Pentru copii cu varste cuprinse intre 0-6 ani – Cazarea este gratuita in camera dubla cu parintii ( fara pat suplimentar)
 • Pentru copii cu varste cuprinse intre 6-12 ani – Se aplica o reducere de 40% (beneficiaza de pat suplimentar, nu mai mult de 1 copil in camera dubla)

Pachetul include:

14.04.2017

 • Primirea oaspetilor in stil maramuresean – prajitura cu mar, branzoici si un pahar de horinca/afinata
 • Pranz, Cina – meniu a la carte in restaurantul de la parterul hotelului unde gasiti si produse de post – costul nu este inclus in pachet

15.04.2017

 • Mic dejun – bufet suedez – vor fi si produse de post
 • Pranz  – meniu a la carte unde gasiti si produse de post – costul nu este inclus in pachet

Recomandam urmatoarele obiective turistice: Manastirea Barsana si Muzeul Toader Barsan ( la aproximativ 60 km), Manastirea Moisei, Manastirea Dragomiresti, Cimitirul Vesel din Sapanta, Manastirea Peri, Biserica de lemn din Ieud, Ceramica de Sacel, Muzeul de istorie si Etnografie Viseu de Sus.

Deplasarea se face cu autoturismele personale.

 • Cina – meniu a la carte – costul nu este inclus in pachet

Veti primi din partea casei un cos cu produse traditionale (oua rosii, pasca, vin, etc) pentru sfintire.

Optional: Participare la Slujba Invierii Domnului la bisericile din oras – deplasare cu autoturismele personale.

16.04.2017

 • Mic dejun cu bucate sfintite
 • Pranz: Masa Festiva de Paste cu preparate traditionale in restaurantul de la parterul hotelului (inclusa in pret)

Bauturile alcoolice si nealcoolice nu sunt incluse in pret!

 • Cina: meniu a la carte in restaurantul de la parterul hotelului  – costul nu este inclus in pachet

Seara sunteti invitati la restaurant pentru un program cu muzica live, dans si voie buna.

17.04.2017

 • Mic dejun – bufet suedez

CONDITII DE REZERVARE – 50% LA REZERVARE FERMA, DIFERENTA DE 50% PANA LA DATA DE 15.03.2017

 

 

Categories: Cazare si pachete Romania,Turism Intern