REVELION IN BALCANI

Perioada 29.12.2017-03.01.2018

Tarif in camera dubla/tripla: 299 Euro / persoana

 Oferta early booking pentru rezervari efectuate si achitate pana la 01.11.2017 BONUS CINA DE REVELION + CINA SKARDALIJA (in valoare de 90 Euro)

Tariful include:

  • Transport autocar
  • 5 nopti cazare cu mic dejun hoteluri 3*/4*
  • Tur de oras- Novi Sad, Sarajevo, Belgrad
  • Ghid de turism insotitor

Optional:

  • 3 cine – 30 Euro
  • Cina Festiva de Revelion 60 Euro
  • Cina Skardalija – 30 Euro
  • Excursie Jajce si Travnic/ Muntii Olimpici si Izvoarele Raului Bosna – 20 Euro

Ziua 1 – 29.12 Bucuresti – Novi Sad (690 km)

Intalnire la ora 04.00, plecare 04:30 spre Serbia. Pe traseu vizitam Manastirea Cozia si facem o pauza de pranz la Sibiu. Sosim seara la Novi Sad – cochetul oras aflat pe malurile Dunarii, cazare hotel 3*. Optional cina.

Ziua 2 – 30.12 Novi Sad – Sarajevo (328 km)

Mic dejun. Descoperim intr-un tur pietonal din frumusetile orasului supranumit “Atena Sarbeasca” – Piata Libertatii cu Primaria si Biserica romano catolica Fecioara Maria, Palatul Episcopal, Catedrala Ortodoxa Sf Gheorghe si traversam parcul Dunavski pentru a imortaliza impresionanta priveliste oferita de fortareata Petrovaradin. Dupa pranz plecam spre Sarajevo – fosta capitala olimpica in anul 1984, oras reprezentativ pentru expresia “ce nu te omoara te face mai puternic”, sosire seara si cazare hotel 4*. Optional cina.

Ziua 3 – 31.12 Sarajevo

Mic dejun. O plimbare pietonala prin centrul vechi ne conduce prin istoria Balcanilor – Gazi Husrev Bay – moscheea, Catedrala Romano Catolica, biserica noua si veche sarba, dar si Templul Evreiesc, coexista pasnic in acelasi perimetru.Timp liber in zona veche si in bazar. Seara cazare hotel Emiran 4* sau similar. Optional Cina Festiva de Revelion.

Ziua 4 – 01.01 Sarajevo

Mic dejun inatrziat.Timp liber in Sarajevo, sau optional excursie la cetatile medievale – Jajce si Travnic sau excursie in Muntii Olimpici si la Izvoarele raului Bosna. Optional cina. Cazare hotel Emiran 4* sau similar.

Ziua 5 – 02.01 Sarajevo – Belgrad (345 km)

Mic dejun. Pornim spre Belgrad. Sosim dupa amiaza si intr-un tur panoramic trecem in revista cele mai importante repere turistice ale “Orasului Alb” – Palatul Parlamentului – Opera – Teatrul – Parcul  Kalemegdan. Program de shopping in Mall Belgrad. Seara optional cina festiva cu program folcloric si bucate traditionale in zona boema Skardalija. Cazare hotel 3*.

Ziua 6 – 03.01 Belgrad – Bucuresti (600 km)

Mic dejun. Ne delectam cu o plimbare pietonala pe cea mai vestita artera a centrului vechi – Cnez Mihailova, vizitam Catedrala Arhanghelul Mihail si Biserica Sf Sava si pornim spre tara, cu o oprire pe malurile Dunarii, pentru a ne bucura de peisajul oferit de Dunare la Cazane. Seara sosire la Bucuresti.

 

Categories: Noutati,Oferte de Craciun si Revelion,Turism Extern