SENIORI IN ALBENA – BULGARIA

Hotel Sejur 5 nopti Sejur 7 nopti
 
Primasol Ralitsa Aqua Club ( AI )

09.09-02.10.2017

168 EURO 225 EURO
 
Mura ( AI ) 09.09-30.09.2017 148 EURO 197 EURO
   
Sandy Beach ( AI ) 11.09-02.10.2017 151EURO 200 EURO
 
Malibu ( AI ) 11.09-02.10.2017 151 EURO          200 EURO

Supliment camera single: 8 euro / noapte.

PRETURILE INCLUD:

 • 5 sau 7 nopti cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel
 • o excursie sau o procedura Spa / adult (la alegere);
 • o sticla de apa minerala 1.5l in fiecare zi, in camera;
 • cos cu mere in camera, la sosire;
 • taxa de statiune
 • WI-FI gratis
 • Inchiriere 2 mountain bikes / zi / camera / o ora cu rezervare in prealabil

 

NU SUNT INCLUSE:

 • transportul;
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala si asigurarea storno.

OBSERVATII SI CONDITII DE INSCRIERE SI RETRAGERE:

– pentru a beneficia de oferta de seniori, in fiecare camera dubla trebuie sa se inscrie cel putin un adult cu varsta de minim 55 de ani;

– inscrierea se face pe baza cartii de identitate;

– avans minim necesar la inscriere: 50% din valoarea pachetului;

– conditii de anulare, penalizari: 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 29-20 zile calendaristice inainte de data plecarii; 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul de 19-10 zile calendaristice inainte de data plecarii; 80% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 9-4 zile inainte de data plecarii; 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic sau egal cu 3 zile inainte de data plecarii.

 

REDUCERI:

– infant (0-1,99 ani): gratuit;

– un copil 2-11,99 ani in pat suplimentar in camera dubla cu doi adulti: gratuit;

– al treilea adult in camera dubla: nu este permis.

PACHET SPA:

WELNESS DAY DREAM

 • baie cu aburi sau sauna – 1 ora
 • masaj cu uleiuri esentiale – 15 minute
 • impachetari cu produse marine – 25 minute

Turistii cazati in hotelul Primasol Ralitsa Superior  vor utiliza centrul Spa din incinta hotelului Ralitsa Superior.

Turistii cazati in hotelurile Laguna Mare, Sandy Beach si Malibu vor utiliza centrul MediSpa Dobrudjea.

Solicitarea pentru procedura aleasa se transmite de catre turist la receptiile hotelurilor.

EXCURSIE:

FATA COLORATA A DOBROGEI

 • Vizita la Palatul din Balchik, resedinta de vara a Reginei Maria a Romaniei, situata intr-un parc de 10 hectare si inconjurata de peste 2000 de specii de flori si cactusi.
 • Vizita orasului Dobrich situate in inima Dobrogei, granarul Bulgariei.Se viziteaza o casa etnografica, care evidentiaza stilul renasterii Bulgariei si trecerea la timpurile modern.Plimbare prin muzeul in aer liber, architectural si etnografic – “Vechiul Dobrich “.Ziua se incheie cu vizitarea muzeului arheologic al Dobrogei.

Solicitarea pentru excursie se transmite de catre turist la receptiile hotelurilor.

ALTE OBSERVATII:

Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila. Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata. / Asigurarea storno este optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice. / Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu. / Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Bulgaria. / Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. / Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului. / Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. / Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive). / Hotelurile isi rezerva dreptul de a percepe la momentul check-in-ului un depozit de aproximativ 50 euro / camera / sejur pentru posibile pagube cauzate de turisti.

 

 

 

Categories: Albena,Noutati,Oferte Seniori